Boerderijwinkel

De Bunthoeve is een boerderij waar het hoofdzakelijk draait om de verzorging van de dieren en al het daarbij horende werk. Omdat wij zowel melkkoeien hebben als vleeskoeien worden zowel melk als vlees geproduceerd. Dit alles doen wij met zo veel mogelijk aandacht voor het dierenwelzijn, maar wel net even anders dan anders:

Onze koeien hebben ieder hun eigen strobed, waardoor infectieziekten zich nauwelijks kunnen verspreiden en waardoor er meer rust en regelmaat voor de koeien is. Onze vleeskoeien krijgen naast hun brokjes ook gras. Ze worden over een periode van vier tot vijf maanden afgemest, met als resultaat een zo goed mogelijke kwaliteit van het vlees.

Onze vleeskoeien gaan grotendeels naar ambachtelijke slagers buiten de directe omgeving van de boerderij. Om toch ons vlees in de nabije omgeving te kunnen aanbieden, verkopen wij ons vlees ook vanaf de boerderij zelf. De koeien waarvan het vlees op de boerderij verkocht word, zijn geslacht bij een ambachtelijke slager en het vlees wordt ook bij de slager vacuüm verpakt en ingevroren. Door het vlees in te vriezen kan de kwaliteit en smaak zo goed mogelijk behouden worden. Dit is de reden dan het vlees bevroren verkocht word.


Bent u geïnteresseerd in onze vleesproducten en had u dit graag thuis willen laten bezorgen, dat kan! Iedere zaterdag kunnen wij vleesproducten bezorgen. Ook benieuwd of wij ook bij u in de buurt bezorgen, lees dan verder:

 

Copyright 2020 © Bunthoeve Privacy- en cookieverklaring